torstai 2. tammikuuta 2014

Voi rähmä!!

Kirjaimellisestikin se nyt on niin rähmä kuin vaan voi olla.
Minun piti soittaa aika itselleni terveyskeskukseen tuon jatkuvan silmätulehduksen vuoksi.
Aikaisempi oli minulla joulukuun alussa mihin sain antibioottisalvaa. Sitä toki oli vielä minulla ja se oli säilytettykin ihan ohjeen mukaan jääkaapissa, mutta...
Siinä myös lukee, että suositus on että avattuna säilyvyys on sen 28päivää, ja siitä 2.12 kun sen avasin on jo yli 28päivää.
Hetken näytti että se taitaa auttaa,mutta nyt yläluomi on niin pullakan pinkeä ja se kutisee + yöllä heräsin kun siitä valui rähmää, niin aamulla katsoin viisaammaksi soittaa ajan itselleni saadakseni uuden kuurin siihen vaivaani.
Niinpä menen tänään sitten sinne illasta päivystävälle lääkärille, sillä kaikki muut ajat oli jo menneet.
Eipä sen väliä. Ehtii käydä rauhassa kaupalla ennen sinne menoa.

Meinottelin että täynynee alkaa kokeilemaan joululahjaksi saadusta "Mmmm... suklaa"-kirjasta niitä herkullisia ohjeita.
Ajatuksena oli kokeilla "Lämmin tuorejuustosuklaakakkua". Siihen taidan tarpeet ostella. Seuraavan kokeen teen varmaan ensi kuussa, sillä ei tässä ole varaa ostella leivontatarpeita joka viikko kuitenkaan.
Ja sitä paitsi, kohtahan tässä joutuisi jo vaatekauppaankin kun ei mahtuisi enää entisiin vaatteisiinsa syötyään herkkuja niin maan kamalasti. :D
Hammaslääkäristä puhumattakaan vaikka ne hampaani pesen niin ne näkyy vaan reikiintyvän siitäkin huolimatta. :(

Nyt lähden ruokkimaan pienintä Lanttua joka taitaa itkeksiä hieman nälkäänsä. On kyllä väsynytkin, kuulee jo äänestä kuinka ulisee itkeä joka asiasta leikkiessään siskonsa kanssa.

joten mukavaa tammikuuta teille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti