maanantai 13. tammikuuta 2014

Jotakin tännekin.

Hengissä ollaan.
En vain ole ehtinyt muka `kiireiltä`tänne kirjailemaan.

Ei sillä, on tässä ollut pikkaisen kiirustakin. Viikonloppuna kun sain leipoa lauantaina omena-rahkapiirakan pyhää varten, jolloin menimme Kertun kanssa kummikirkkoon. Kertun kummeista sinne kutsumistamme saapui 1/2 sekä mummo.
Oli se osin jopa liikuttavaa kokemuksena (minulle äitinä) kun Kerttu kävi ehtoollisella kummin mukana. Hän sai tietenkin pienestä iästään johtuen vain siunauksen, ja juurikin se alkoi kostuttaa silmänurkkani. Katsoin itse sen toimituksen etäämpää koska muistissani on niin vahvasti se ehtoollisviinin maku josta minä en pidä. Tai en ainakaan silloin pitänyt kun viimeksi kävin.

Olen ahkeroinut hankkien itselleni kirjekavereita tai noh, ehkä kaksi. Paha sanoa mitään vielä kun on niin alussa, että en ole saanut heiltä vielä ainuttakaan kirjettä.
Mutta yllätyin ihan saamastani palautteesta laittaessani kirjeenvahto ilmoituksen. Jepsistä.

Pitää alkaa iltahommille. Lapsille iltapalaa ja sitä rataa.
Aamulla toivoakseni tarkenisimme lähteä tupailemaan. Näytti kyllä pohjoisesta tuuleksivan, mutta matka ei ole pitkä niin ei anneta sen häiritä. Pistetään vaan enemmän vaatetta päälle!

Niin ja keskiviikkona- eli jo ylihuomenna, tuleekin Kertun ja Lantun kauempana asuva mummo käymään pariksi yönseuduksi meille. Ei tiedä tyttö (tytöt) vielä asiasta mitään. Olkoonpa se sitten heille vaikka yllätys sille päivää. ;)
Itse menen tuolloin klo 16:30 alkavaan seminaariin joka on naapurikylässä ja käsittelee kiusaamista ja siihen puuttumista. Toivon että sieltä jäisi jotakin käteen, ajatellen jo mahdollisia työkuvioitakin tulevaisuutta ajatellen.

Mukavan kirpakkaa pakkaspäivän iltaa teille kaikille!

1 kommentti:

  1. Voi kun harmittaa kun en ole ehtinyt minäkään paljon täällä kommentoida! Kiirettä meinaa pitää, mutta kyllä se tästä :) kevättä kohti mennään! Muistathan, etten unohda teitä vaikka minusta ei väliin kuulukkaan! :)

    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista