keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ryhmätöinen päivitys.

Tänään menin aamusta tekemään koululle ryhmätyötä jo ennen varsinaista koulun alkua.
Saimme mielestäni aika hyvälle mallille toimintatuokion suunnitelman ajatellen 3-4.luokkalaisia.
Tuli sitten kivana "yllätyksenä" kun tunnin olisi pitänyt alkaa, että meillä ei ollutkaan opettaja paikalla, vaan hän oli laittanut meille sähköpostitse tehtävän joka meidän tulisi tehdä 2-4hengen ryhmissä koulussa se, ja seuraavilla hänen tunneillaan kävisimme sen läpi.
No, koulupäivämme olikin sitten yhtä ryhmätöiden tekoa. :)

Olin kotona "jo" klo 12:30.
Tekaisin hetken koulutehtäviä ja sitten lähdimme isännän kanssa hakemaan tytön hoidosta.
Tahdoin yllättää tytön menemällä itsekin mukaan.
Tiedä sitten oliko se paras idea, sillä puin tytölleni toisena rukkasena jonkun toisen lapsen rukkasen ja huomasn tietenkin asian vasta päästyämme kotiin. :D
Emme päässeet heti vaihtamaan erehdyksessä tyttömme käteen lähtenyttä rukkasta, sillä isäntä ehti jo kadota "omille teilleen" (pankkiin tekemään eilisestä talosta, jota kävimme katsomassa illasta niin kirjallista tarjousta). Laittelin sitten viestiä perhepäivähoitajalle, että ehtisimme vaihtamaan sen vasta klo 15 jälkeen, ellei rukkasen omistaja malttaisi odottaa huomiseen tai ajaisi itse tätä meidän kautta käyden vaihtamassa vaihtuneen rukkasen.
Kuulemma sopi, että toisimme huomenna sen vaihtuneen rukkasen. - Hyvä niin.

Mies oli koiruuden kanssa tänään "viimeisen päivän" metsällä. Lupa oli hällä 3päiväinen ja tällä kertaa ei riistaa tullut, mutta hän oli onnistunut kuvaamaan pätkän majavan touhuja metsälaavulla ollessaan laiturilta käsin. Koira seurasi videonpätkässä suurella mielenkiinnolla ja uteliaisuudella vedessä uivan majavan liikehdintää.Näytti että mieli olisi tehnyt sen kai hypätä perään. Saattoi olla onni koiran kannalta ettei mennyt, sillä majava ei vaikuttanut kovin ystävälliseltä läiskiessään välillä hännällään veden pintaa. Olisiko ollut poikaset jossakin lähellä,joille antoi siten varoituksia.

Tänään pitäisi tehdä se eilinen Teeri paistiksi.
Mies meinotteli laittaa sen uuniin kasvisten kanssa. Ei tuo liene huonoin vaihtoehto valmistaa se.
Nyt vain odotellaan että hän saapuu kotiin.
... kokkia odotellessa voisi vaikka tehdä koulutehtävää hieman eteenpäin.
Huomenna on pitkäpäivä, vaikka alkaakin vasta klo 10, päättyy vasta klo 15:30. *plääh*
Mutta onneni on että olen suorittanut Hygieniapassin, joten minulla ei ole sitä testiä huomenna iltapäivässä vaan saan sen ajan tehdä luokkatovereideni kanssa erästä ryhmätyötä jota tänään jo alulle laitoimme. :) Jei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti