maanantai 10. syyskuuta 2012

Jippii!!!

Sainpa tietää tänään perjantaisen sokerirasitustestini tuloksen.
Se oli HYVÄ.
Lukemia en enää muista kun soitin koulusta terkkarilleni äitiysneuvolaan ja hän ne puhelimitse minulle sanoi. Ei jäänyt ne luvut mieleen...

Mutta paastoarvo (eli se ihan 1.verikokeesta saatu tulos) oli himpun vaille sen asetetun raja-arvon, mutta ei syytä huoleen koska se oli alle sen raja-arvon.
Seuraava arvo 1h juotuani sen liemen, oli muistaakseni 5.7 .
Ja se viimeinen arvo joka oli sitten 2h liemen juomisesta, oli muistaakseni 5.3.
En ole ihan satavarma nyt oliko lukemat tuon suuntaiset. Voi olla että muistan mitä sattuu, mutta jotenkin noin ne meni.
Eikä terveydenhoitajakaan ollut huolissaan yhtään. Luotan siis siihen että kaikki on Ok.

Tänään oli pitkä päivä koulussa. Huh huh... Klo 15:30 saakka.
Ja juuri kun viimeinen tuntimme loppui tuli luokkaan henkilö joka järjestää meille ne työssäoppimispaikat. Emme voineet lähteä ja siksi myöhästyin kaverini kanssa linkistä johon olisimme muuten ehtineet. Mutta kun kukaan ei saanut poistua luokasta ennen kuin tämä henkilö oli asiansa saanut selvitetyksi, meille kävi hieman "kehnosti". :(

Huomenna on jälleen pitkä päivä.
Saa nähdä kuinka sitä jaksaa. Ei se auta kuin vaan tarpoa pakon edessä. Ajatus illasta hieman ehkä keventää, sillä menemme katsomaan sitä taloa minkä ostamme jos se vastaa mielikuvaa jonka kuvista katsellen olemme saaneet.
Sekä sekin että keskiviikkona meillä olisi koulua sitten VAIN klo 11:30 saakka. (ellemme mene sitten aamusta tekemään erästä ryhmätyötä. Muuten koulu alkaisi vasta klo 10. ja olisi vain se 1½h koulua. Sekin ryhmätyö olisi saatava jossain välissä tehdyksi, joten ei kai auta kuin uhrautua koululle vaan tuolloinkin jo klo 8:15.)

Päähän meinaa koskea, joten lopettelenpas tältä erää tähän. Tärkeimmät tässä jo olikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti